Gids

Maart - Nu komt het echt op gang in de tuin Maart - Nu komt het echt op gang in de tuin

Niet alleen wij mensen zijn blij als we in maart eindelijk meer licht en warmte krijgen, maar ook de tuin komt in deze maand echt tot leven. Hier vind je exclusieve tips van natuurtuinier Angelika Ertl voor jouw tuin in maart.

Januari - Denk nu aan het volgende tuinseizoen Januari - Denk nu aan het volgende tuinseizoen

Dieren voeren, planten verzorgen en zelfs verbouwen - ook in de wintermaand januari is er veel te doen in en om de tuin. Hier leest u exclusief van ORF-natuurtuinier Angelika Ertl wat u in januari moet doen.

April - Een maand vol tuinplezier April - Een maand vol tuinplezier

In april is er veel te doen in de tuin. Dankzij de stijgende temperaturen is tuinieren een waar genot waarbij je kunt genieten van de natuur en je kunt opladen. Hier lees je exclusief van natuurtuinierster Angelika Ertl wat je in april zeker in de...

Februari - De ideale tijd om te kweken Februari - De ideale tijd om te kweken

Er wordt al reikhalzend uitgekeken naar de lente en daarmee naar het begin van het nieuwe tuinseizoen. Wat heerlijk dat februari perfect is om te kweken. In dit artikel vind je alles wat je ooit over dit onderwerp wilde weten.

December - De winteroogst is rijp December - De winteroogst is rijp

In december zijn veel planten al in winterslaap. Toch valt er deze maand nog veel te oogsten in de tuin. Wat er in december nog meer in de tuin - en binnenshuis - te doen is, ontdek je hier van natuurtuinier Angelika Ertl.

November - De tuin winterklaar maken November - De tuin winterklaar maken

De herfst loopt ten einde en de winter staat voor de deur - zelfs in november is er nog veel te doen in de natuurlijke tuin. In het volgende artikel legt biologisch tuinier Angelika Ertl uit wat je zeker moet doen.

September - De oogst is in volle gang September - De oogst is in volle gang

September is die magische tijd waarin zomer en herfst samenkomen. Ook in de tuin is er deze maand veel te beleven. Laat natuurtuinier Angelika Ertl je leiden door de tuinmaand september.

Augustus - Tijd van overvloed Augustus - Tijd van overvloed

Alles bloeit en bloeit - augustus is de maand van de absolute overvloed. Hier lees je exclusief van natuurtuinierster Angelika Ertl wat je in augustus beslist in de tuin moet doen.

Juli - Tijd om te oogsten Juli - Tijd om te oogsten

Water geven, snoeien, oogsten - in dit blogartikel leer je exclusief van boekenschrijfster en natuurtuinierster Angelika Ertl wat je in de zomermaand juli in de tuin moet doen.

Juni - Nu is het tijd voor plantenverzorging Juni - Nu is het tijd voor plantenverzorging

Juni staat in het teken van verzorging. Wat in de voorgaande maanden in de tuin en in potten en bakken is geplant, moet nu worden verzorgd. ORF biologische tuinierster en boekenschrijfster Angelika legt je hier met tal van tips en trucs uit wat in...

Mei - Tijd om te zaaien en te planten Mei - Tijd om te zaaien en te planten

In de vrolijke maand mei komt het echt op gang in de tuin. Hier lees je welke taken je in mei zeker moet doen en waar je op moet letten. Daarnaast zijn er exclusieve tips van biologisch tuinierster en auteur Angelika Ertl.